lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kesä sesonki 2017 : Kesäteatteri

"Tulivuori on purkautunut ja aiheuttanut valtavan hyökyaallon, joka tulvii laaksoon ja Muumitaloon. Vesi valtaa Muumitalon, ja sen asukkaat pelastautuvat katolta vieressä ajelehtivaan rakennelmaan. Siitä puuttuu yksi seinä ja suurta aukkoa kehystävät punaiset samettiverhot. Talossa on eriskummallisia esineitä, mekkoja ja peruukkeja sekä portaita, jotka eivät johda mihinkään. Muumit tuumivat, että herra Rekvisiitta lienee tärkeä henkilö, kun hänelle on nimetty huone."

Muumeista tuttu jakso : Laineilla lipuva teatteri 028, ehkä lemppari jakso muumeista joka on painuvasti jäänyt mieleeni. Siksi onkin kiva että tällä teemalla on suunniteltu uusi kesäsesonki astiasto. Tässä mukissa on tosiaan joku tarrajuttu meneillään ja sitä saa kolmessa eri värissä. Itse en ole viitsinyt googlailla mitä eroa eri värisillä tarroilla on kun en niin "super keräilijä" ole, että täytyisi samaa mukia olla varastossa 3 kappaletta. Ihan kiva rahareikä trokareille.

Seuraavana tiedossa olisikin sitten akvarelli tekniikalla tehdyn näköinen muumilaakso- niminen muki joka juhlii 100-vuotiasta suomea sekä tampereen muumimuseota. Muki tulisi tulla eka myyntiin 9.5.2017 muumimuseoon jonka jälkeen arabian tuotantoon. 

3 kommenttia:

COMMENTS ! ✩