perjantai 24. maaliskuuta 2017

Bette Box MAALISKUU

MADARA Exfoliating scrub (Näytekoko)

Tuote stimuloi solujen luontaista uusiutumista. Tekee ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman. Tuote ehkä menee testiin, mutta niinkään en välitä oikein koostumuksesta.

(ovh. 24,90€ /60ml)


Biozell Color Mask, Light Blonde - Sävyttävä tyvispray 200ml (Täysikokoinen)

Piilotat hetkessä tyvikasvun sekä harmaat hiukset. Suihke antaa värin lisäksi rakennetta ja ryhtiä raikastaen kuivashampoon tavoin. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesukertaan asti. Hmm.. voin kertoa että huti väri itselleni, minullahan on n.1/5 osaa mun päästä blondina joten ei oikein nappaa. Testasin tuotetta ja tuote vain antoi keltaisen värin tukkaani.. Taitaapi tuote mennä pikkusiskolle testiin!

(ovh. 8,30€ / 200ml)

Batiste Stylist XXL Volume Spray (Näytekoko)

Äärimmäistä runsautta ja muhkeaa nostetta.


Nivea Men Sensitive After Shave Balm 100ml (Täysikokoinen)

Unisex-tuote joka sopii miehille after sheivinä sekä naisille meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja jättää meikille ihanteellisen pohjan. Pysyy raikkaana ja tasaisena pitkään.

(ovh. 7,75€ / 100ml)


Lumene Color Correcting Meikkivoide 30ml (Täysikokoinen)

Kevyt 6- in 1 CC-voide joka peittää luonnollisesti.Tasoittaa ihonsävyä, häivyttää punaisuutta, jättäen mattapinnan. Suojakerroin 20. Harmikseni petyin tähänkin.. miksi mulle oli lähetetty liian tumma sävy.. Noh kesällä sitten käyttääpi poisa, ei näin kalkkikselle talvella noin tumma naama sovi.

(ovh.15,90€ / 30ml)


Mitäs mieltä olitte uusimmasta boxista? 

2 kommenttia:

  1. Olin aika pettyny sisältöön mutta aina ei voi kaikkia miellyttää.Tää boxi jakoi aika paljon mielipiteitä toiset piti paljon ja toiset pettyi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kyllä vähän pettymys, no uutta ootellessa jos tuliskin sitten jotain parempaa tilalle (Y)

      Poista

COMMENTS ! ✩